Een nieuwe lente: een nieuwe website. Wat vind jij ervan? studiogroenevallei@ips?

Onze studio ligt vlakbij het centrum van Gent en is makkelijk bereikbaar.

contact

Vier zalen
Drie locaties

Twee minuten van elkaar
Check altijd het adres op de bevestigingsemail

Waar kan je ons vinden?

Zaal A

Noordstraat 30
9000 Gent
Achteraan, rechts vind je de zaal

Zaal B

Noordstraat 30
9000 Gent
Achteraan, links vind je de zaal

Zaal C

Begijnhof 452
9000 Gent
Gewoon even aanbellen, en de lesgever opent de deur voor je!

Zaal D

Begijnhof 464
9000 Gent
Ga via de poort naar de parking achteraan. De zaal bevindt zich in de gebouwen links, onder ingang 1.

Bij de zaal aan de Begijnhoflaan 464 zijn er gratis parkeerplaatsen. Houd er rekening mee dat de poort doordeweeks sluit om 21.00 uur en in het weekend om 11.00 uur.

Contact

Veel gestelde vragen

Kies voor comfortabele kleding, bij voorkeur in lagen, zodat je altijd op je gemak bent. Alles wat je nodig hebt voor yoga of pilates is bij ons aanwezig. Je hoeft dus geen matje (of andere attributen) mee te nemen. Maar natuurlijk mag en kan dat wel.

Nee, voor deelname moet je vooraf geregistreerd en betaald hebben. Zorg er daarom altijd voor dat je een registratie hebt en online een beurt of beurtenkaart hebt gekocht.

Registreer eenvoudig een account via het uurrooster of de Eversports-app. Selecteer de gewenste les, volg de stappen voor betaling en reservering.

Bij bijna al onze cursussen is het mogelijk en toegestaan om op elk moment in te springen. De lesgever demonstreert de oefeningen of legt ze duidelijk uit, zodat je gemakkelijk kunt volgen en een routine kunt opbouwen. Ervaring helpt je alleen maar om de oefeningen soepeler en beter uit te voeren.

Vergelijk jezelf niet met de gevorderde deelnemers; ook zij zijn ooit op nul begonnen, net zoals jij. Belangrijk: forceer je lichaam nooit. Als je ergens last van hebt of zwanger bent, laat het de lesgever dan van tevoren weten!
Voor pilates raden we aan om altijd eerst een introductieles te volgen.

Als je twijfelt, aarzel niet om contact op te nemen en bekijk onze proefformules.

Komt er iets tussen? Geen probleem! Ga naar je boekingen, annuleer de les en volg de instructies op je reserveringsemail om te zien binnen welke termijn dit mogelijk is.
We hanteren strikte inschrijvingsregels omdat elke betaalde plek telt. Bovendien zijn veel van onze lessen snel volgeboekt, en we willen iedereen die aanwezig kan zijn een plekje gunnen. Mocht er onverhoopt iets vlak voor de les tussenkomen, bel me dan, en we zoeken samen naar een oplossing. 0492586893 (els)

Introductie: Hier worden de basisprincipes en fundamentele oefeningen uitvoerig toegelicht. Dit niveau is essentieel als je nog nooit eerder pilates hebt gevolgd. Je kunt op elk moment met deze les beginnen.

All levels: In deze les worden ook de basisoefeningen gebruikt, maar er wordt rekening gehouden met het niveau van alle deelnemers. Geschikt voor zowel beginners als mensen die al langer pilateslessen volgen.

Level 2: Een pilatesles op een gevorderd niveau waarbij we ervan uitgaan dat je de basis technieken beheerst en al geruime tijd pilates hebt gevolgd. Er is meer ruimte voor verdieping van de technieken en het tempo ligt een stuk hoger. De oefeningen zelf zijn complexer en bieden meer verdieping. Ook de opeenvolging van oefeningen gaat sneller, waardoor je in een echte flow komt. Correcties en bijsturing zorgen ervoor dat je de oefeningen nauwkeurig uitvoert en je groeit in pilates. Ook al heb je een goede conditie, het is belangrijk dat je weet hoe je de oefeningen correct moet uitvoeren om het juiste effect op je lichaam te bereiken; dus niet geschikt voor beginners.

Zeker! Als je student bent en jonger dan 28 jaar, ontvang je korting op vertoon van je studentenkaart. Let op: deze korting kan niet worden gecombineerd met andere kortingen. Na aankoop, stuur alsjeblieft een foto van je studentenkaart naar studiogroenevallei@ips.be. Als we geen bewijs ontvangen, zetten we de kaart tijdelijk on hold.

Zeker! Als je liever contant een beurtenkaart wilt aankopen, ben je van harte welkom op Begijnhoflaan 464 G (COLLECT).
Laat ons vooraf even weten dat je langskomt: 0492586893. Je kunt ook het geld (graag gepast) direct aan de lesgever geven.