“GEWOON GLIMLACHEN
ALS JE WAKKER WORDT,
DAT IS AL YOGA”

ECHTE LESSEN BINNEN. 
We weten dat veiligheid, afstand en regels nog altijd, en wellicht nog een tijdje, meespelen dus hebben we een mooie oplossing gevonden.

Grote zaal
We kunnen de komende maand(en) uitwijken naar een vlakbij gelegen bijzonder ruime zaal met goede verluchting. Op die manier kunnen we aan iedereen de kans geven, veilig en op ruime afstand, lessen te volgen zonder dat alles direct volgeboekt zal zijn. Sommige lessen zullen daar doorgaan, andere gaan door in de Noordstraat. Kijk dus altijd na waar je wordt verwacht. Wees ook op tijd want de lesgevers doen zelf hun onthaal en sluiten af van zodra de les begint. 

Online
De meeste lesgevers gaan voluit voor de 'echte' lessen. Lisa blijft ook nog op donderdag online lesgeven.
 

Deelnemen en reserveren
Vooraf inschrijven is verplicht. Ook voor een proefles. Bovendien moet je vooraf betalen. Alle informatie vind je terug bij tarieven. Heel binnenkort zullen we ook met een nieuw inschrijf systeem werken waarmee je direct beurten kunt aankopen.

Wat met mijn oude beurten?
Alle beurtenkaarten zijn verlengd met de periode van sluiting. 

Mindbody wordt Eversports
Heel binnenkort zetten we de samenwerking stop met Mindbody en schakelen we over naar het eenvoudigere en meer gebruiksvriendelijke Eversports. Jullie hoeven hier niets voor te doen. Tenzij je werkt met de app van mindbody. Van zodra we zeker weten wanneer de overzet gebeurt dien je de app van Eversports te downloaden.

WAAR GAAN DE LESSEN DOOR?

- Bij elke les staat aangegeven op welk adres de les doorgaat.
- NOORDSTRAAT is het vertrouwde adres in de Noordstraat 30.
- BEGIJNHOFLAAN is de zaal gelegen op Begijnhoflaan 464. Je gaat hiervoor door de poort (avondlessen via het deurtje naast de poort), rechtdoor op de parking tot aan de gebouwen achteraan. De zaal bevindt zich aan de linkerkant via Ingang 1 boven de deur.