“GEWOON GLIMLACHEN
ALS JE WAKKER WORDT,
DAT IS AL YOGA”

Tijdens de zomer blijven de lessen doorgaan. 

Het aanbod zal er wekelijks anders uitzien doordat lesgevers er soms (welverdiend) tussenuit knijpen.
Tussen 8-7 t/m 29-7 zijn we even niet bereikbaar via email of telefoon.
Heb je een probleem met je account, tracht het dan even via de Nederlandstalige helpdesk van Eversports op te lossen.

NIA DANSEN DEZE ZOMER

10 en 17 juli &

21 en 28 augustus. 
Schrijf je in.

ECHTE LESSEN BINNEN. 
We weten dat veiligheid, afstand en regels nog altijd, en wellicht nog een tijdje, meespelen dus hebben we een mooie oplossing gevonden.

Grote zaal
We kunnen de komende maand(en) uitwijken naar een vlakbij gelegen bijzonder ruime zaal (Begijnhoflaan 464) met goede verluchting. Op die manier kunnen we aan iedereen de kans geven, veilig en op ruime afstand, lessen te volgen zonder dat alles direct volgeboekt zal zijn. Sommige lessen zullen daar doorgaan, andere gaan door in de Noordstraat 30. Kijk dus altijd na waar je wordt verwacht. Wees ook op tijd want de lesgevers doen zelf hun onthaal en sluiten af van zodra de les begint. 

Online
De meeste lesgevers gaan voluit voor de 'echte' lessen. Lisa blijft ook nog op donderdag online lesgeven.
 

Deelnemen en reserveren
Vooraf inschrijven is verplicht. Ook voor een proefles. Bovendien moet je vooraf betalen. Alle informatie vind je terug bij tarieven. Heel binnenkort zullen we ook met een nieuw inschrijf systeem werken waarmee je direct beurten kunt aankopen.

Wat met mijn oude beurten?
Alle beurtenkaarten zijn verlengd met de periode van sluiting. 

Eversports
Op 15 juni zijn we overgeschakeld naar een nieuw inschrijvingssysteem. Voor wie reeds een account had is het  belangrijk dat je de link die je kreeg via de email verstuurd op 15 juni opent om zo je account met je beurten te activeren in Eversports. 

WAAR GAAN DE LESSEN DOOR?

- Bij elke les staat aangegeven op welk adres de les doorgaat.
- NOORDSTRAAT is het vertrouwde adres in de Noordstraat 30.
- BEGIJNHOFLAAN is de zaal gelegen op Begijnhoflaan 464. Je gaat hiervoor door de poort (avondlessen via het deurtje naast de poort), rechtdoor op de parking tot aan de gebouwen achteraan. De zaal bevindt zich aan de linkerkant via Ingang 1 boven de deur.